Maison

woning

Je komt naar ons toe met een wens, een idee, een droom. Wij helpen deze droom tot een ruimtelijk ontwerp te maken. Vervolgens tekenen we dit ontwerp tot in de kleinste details uit, zodat het gerealiseerd kan worden zoals we het samen hebben bedacht. Wij starten meestal met het maken van een voorontwerp daarin analyseren we de mogelijkheden binnen wet- en regelgeving, we maken diverse ontwerpschetsen en ruimtelijke studies aangevuld met een globale kostenraming. Samen overleggen we welk ontwerp het beste past.

Daarna werken we dit uit in een definitief ontwerp, dit is een complete set tekeningen uitgewerkt op maat en materiaal. Mocht het nodig zijn vragen we de omgevingsvergunning aan, de vroegere bouwaanvraag. Hiervoor zijn vaak constructieve berekeningen nodig die gemaakt worden door een constructeur. Naast het ontwerp- en tekenwerk coördineren we de overige adviseurs, zoals de constructeur of installatie-adviseur. Het uitgetekende ontwerp vullen we aan met een technische specificatie, samen de basis voor de prijsopgave van de aannemers en voor de uitvoering. In de contractvormingsfase kunnen wij de aannemerselectie organiseren en de offertes beoordelen. Tijdens de uitvoeringsfase kunnen wij de bouwbegeleiding op ons nemen. Voorafgaand aan elk ontwerpproces bieden we een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Hierin laten wij aan de hand van vergelijkbare projecten zien hoe wij werken. Maar we willen vooral ook horen wat jouw woonwensen en eisen zijn.