Maison

TRANSFORMATIE

Wij werken vaak in de bestaande gebouwde omgeving en vinden het belangrijk bestaande gebouwen te behouden voor de toekomst. We hebben ervaring met het verduurzamen van monumenten, het inpassen van nieuwe functies in bestaande panden, zoals woningen in een school of appartementen in een voormalig kantoor. Hierbij kijken we altijd eerst naar de ruimtelijke kansen en beperkingen, zodat u in vroeg stadium weet wat de mogelijkheden zijn. Wij kunnen adviseren of een gebouw geschikt is voor de beoogde functie of dat een ander gebruik beter past. Door slim met de bestaande structuur en constructies om te gaan, kunnen we tijd en geld besparen. Of het nu om een transformatie, interieurontwerp of een nieuwbouwproject gaat: Wij hebben de creatieve vermogens om u te helpen. Door een team samen te stellen specifiek voor uw project, hebben we voldoende capaciteit en kennis om u in het gehele traject te adviseren.