Maison

CONTEXT en co

Ontmoet onze CO. Wij kunnen niet al het werk alleen doen. Daarom werken we nauw samen met architecten Willemijn van de Wetering, Gemma Terradellas, Monique Philippo,  en Irja Kröner.  Zij zijn al jaren als projectarchitect bij CONTEXT betrokken. Een van ons is van het eerste kennismakingsgesprek tot de oplevering bij een project betrokken. Daardoor kunnen we ervoor zorgen dat het ontwerp nauwkeurig en zoals afgesproken wordt uitgevoerd.

Daarnaast bepalen wel per project welke expertise er nodig is: advies van een constructeur, een klimaatadviseur, een bouwfysicus, een installateur, een architectuurhistoricus. Waar nodig vergroten we ons team met adviseurs uit ons netwerk.

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.