Maison

energietransitie

De energietransitie heeft grote ruimtelijke consequenties. Daarom is het belangrijk in vroeg stadium te bespreken wat de wensen en de ambities van de opdrachtgever zijn. Dan kunnen wij – samen met adviseurs op gebied van installatie en/of bouwfysica – een integraal plan maken, waarin de benodigde ruimtes gereserveerd worden voor installaties. En waarbij we ook kijken naar isolatiepakketten, ventilatie en hoe dit in te passen in het gebouw.

Voor renovaties hanteren wij het motto zo goed mogelijk en waar nodig stap voor stap. Dat betekent dat je begint met een integraal plan. Iedere ontwerpkeuze die we maken moet passen binnen dit totaalplan. Op die manier kun je ook met gespreide investering je woning of (bedrijfs)pand klaar maken voor de overgang naar duurzaam opgewekte energie. Ieder gebouw en iedere gebruiker is anders, daarom zal dit altijd een maatwerkpakket worden.