Maison

HERINRICHTING WERKCAFE BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW STOFLAB HAARLEM 2022

samen met MOKA architecten en interieurbouwer Bedrijf Vijf

De Cottonclub is de gezamenlijk lunch-, werk- en overlegruimte van bedrijfsverzamelgebouw waar ons bureau is gevestigd. Samen met MOKA architecten maakten we een plan voor de herinrichting, waarbij we zoveel mogelijk materialen hebben hergebruikt. De oranje banken van de oude ruimte zijn gesplitst en in de nieuwe overleg-nissen gezet. Oude bureaus zijn verzaagd tot lattenplafond met bank en gebruikt in de werkplekken langs het raam en de tafeltjes in de nissen. 

Om de akoestiek te verbeteren is het plafond bespoten met akoestische materiaal (gerecycled papier), de nissen bekleed met vilt (van oude pet-flessen) en de lattenwand gevuld met bermgras-isolatie. 

 

foto's: Martijn Vonck Photography