Onze manier van advies geven is door met jullie mee te denken en goed te luisteren naar al jullie verschillende wensen. Daarna vertalen we alle wensen en eisen tot een duidelijke vraagstelling. Door onze ruimtelijke manier van denken te combineren met onze bouwkundige kennis, gaan wij onderzoekend te werk en komen wij al schetsend tot verrassende creatieve oplossingen.

In schetsen kunnen wij de ruimtelijke mogelijkheden in kaart brengen. Tevens zullen wij de bouwkundige en financiële consequenties inzichtelijk maken. Zo kunt u als opdrachtgever in een vroeg stadium een onderbouwde keuze maken tussen bv verbouwen, nieuwbouw of verhuizen.

We kunnen jullie adviseren in alle fases van het proces op vragen zoals bv: zouden we met deze twee organisatie in dit bestaande pand passen? / kunnen we een extra klaslokaal realiseren? / zou ik in mijn huidige huis kunnen blijven wonen, mocht ik in een rolstoel terecht komen? / kunnen we het dependance gebouw afstoten en passen we dan met zijn allen in de hoofdlocatie? / de vergaderruimtes staan grotendeels van de week leeg, terwijl er weinig werkplekken zijn, kunnen we het niet efficiënter inrichten?