Vanaf november 2021 ben ik als projectarchitect in dienst bij CONTEXT. Een mooie stap na als freelance architect sinds voorjaar 2016 betrokken te zijn geweest bij de projecten van CONTEXT.

De combinatie van oud en nieuw is wat ik zo interessant vind aan de projecten die we doen. Het vinden van aanknopingspunten in de bestaande situatie die als basis kunnen dienen voor een nieuwe toevoeging zie ik als uitdaging. Door de waarde (esthetisch, economisch en emotioneel) van een bestaand gebouw aan te vullen met nieuwe vormen en materialen worden beiden sterker.

Daarnaast vind ik het belangrijk om me te verdiepen in de (toekomstige) gebruikers van het gebouw. Wie zijn ze, hoe en wanneer gaan ze het gebouw gebruiken zijn twee belangrijke vragen die ik aan de hand van persoonlijke gesprekken met de opdrachtgever(s) wil beantwoorden.

Na mijn studie bouwkunde aan de TU Eindhoven heb ik bij een aantal kleine architectenbureaus gewerkt en bij ingenieursbureau ARCADIS. Uiteindelijk ben ik voor mezelf begonnen en combineer ik mijn eigen ontwerpstudio met werken bij CONTEXT. De ideale combinatie voor mij.

Ik woon in het mooie Utrecht samen met mijn vriend Martin.