Je komt naar ons toe met een wens, ieen idee, een droom. Wij helpen om deze droom tot een ruimtelijk ontwerp te maken. Vervolgens werken we di ontwerp tot in de kleinste details uit, zoadat het geraliseerd kan worden zoals we het samen hebben bedacht…”

woning

Je komt naar ons toe met een wens, ieen idee, een droom. Wij helpen om deze droom tot een ruimtelijk ontwerp te maken. Vervolgens werken we di ontwerp tot in de kleinste details uit, zoadat het geraliseerd kan worden zoals we het samen hebben bedacht. 

We starten met het voorontwerp: we bekijken wat er mogelijk is binnen de regelgeving en bekijken waar de kansen liggen op het gebied van duurzaam en gezond bouwen. We doen ruimtelijke studies en maken verschillende ontwerpschetsen. Samen overleggen we welk ontwerp het beste past. 

Dit werken we uit in het definitief ontwerp, een copmlete set tekeningen uitgewerkt met maatvoering en materiaal. Hiermee kunnen we de omgevingsvergunning aanvragen.

Naast het ontwerp- en tekenwerk coördineren we de overige adviseurs, zoals de constructeur of installatie-adviseur. Het uitgetekende ontwerp werken we uit tot het technisch ontwerp, de basis voor de prijsopgave van de aannemers en voor de uitvoeringsfase. In de contractvormingsfase kunnen wij de aannemerselectie organiseren en de offertes beoordelen. Tijdens de uitvoeringsfase kunnen wij de bouwbegeleiding op ons nemen.

Voorafgaand aan elk ontwerpproces bieden we een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Hierin laten wij aan de hand van vergelijkbare projecten zien hoe wij werken. Maar we willen vooral ook horen wat jouw woonwensen en eisen zijn.

GEZINSHUIS TUSSEN DORP EN DUINEN

WONING SCHOORL

opdrachtgever: particulier

TOTAALRENOVATIE MET UITBREIDING WOONHUIS 

LUXE WONEN IN GROENEKAN

opdrachtgever: particulier

transformatie: vier appartementen in voormalige werkplaats

WONEN IN WERKPLAATS

opdrachtgever: One Invest

BUITEN WONEN IN HARTJE UTRECHT

opdrachtgever: particulier

TOTAALRENOVATIE MET UITBREIDING WONING DICHTERSWIJK 

renovatie en nieuwbouw acht appartementen 

OPTOPPEN WOONBLOK HAARLEM

opdrachtgever: Prima Huren

transformatie: gezinshuis in voormalig schoolgebouw

SCHOOLWONING IJMUIDEN

opdrachtgever: particulier

Laten we samen iets moois maken!

adres

CONTEXT architectuur&advies

Hendrik Figeeweg 5L

2023BM Haarlem

telefoon

06 4121 4161

voorkeur