In elk gebouw schuilt een unieke kwaliteit die wij in onze ontwerpen tot zijn recht laten komen. Wij maken prettige leefruimtes in gebouwen die trots hun plek in de stad innemen. “

Transformatie

Wij werken graag in de bestaande gebouwde omgeving en vinden het belangrijk bestaande gebouwen te behouden en klaar te maken voor de toekomst. CONTEXT architecten heeft ervaring met het verduurzamen van monumenten, het inpassen van nieuwe functies in bestaande panden, zoals woningen in een school of appartementen in een voormalige werkplaats.

Hierbij kijken we altijd eerst naar de ruimtelijke kansen en beperkingen, zodat u in vroeg stadium weet wat de mogelijkheden zijn. Wij adviseren of een gebouw geschikt is voor de beoogde functie of dat een ander gebruik beter past.

Door slim met de bestaande structuur en constructies om te gaan, kunnen we tijd, geld en kostbare materialen besparen. Wij vinden dat ieder gebouw zijn eigen unieke kwaliteit heeft en zorgen er in onze ontwerpen voor dat die kwaliteit tot zijn recht komt. We maken prettige verblijfsruimtes in gebouwen die hun plaats in de stad verdienen. 

transformatie: vier appartementen in voormalige werkplaats

WONEN IN WERKPLAATS

opdrachtgever: One Invest

transformatie: gezinshuis in voormalig schoolgebouw

SCHOOLWONING IJMUIDEN

opdrachtgever: particulier

RENOVATIE EN NIEUWBOUW ACHT APPARTEMENTEN

OPTOPPEN WOONBLOK HAARLEM

opdrachtgever: Prima Huren

Laten we samen iets moois maken!

adres

CONTEXT architectuur&advies

Hendrik Figeeweg 5L

2023BM Haarlem

telefoon

06 4121 4161

voorkeur